Архив от дата:

.


Вицепремиерът Николова и министър Петков посетиха социални услуги в МонтанаЗаместник-министър председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков посетиха социални услуги в Монтана. Двамата се запознаха с дейностите за подкрепа, предлагани от дневните центрове за деца и пълнолетни с увреждания и от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в областния град и разговаряха с техния персонал и потребители.

 

Вицепремиерът Николова изрази удовлетворение от качеството на предлаганите услуги и начина на тяхното управление, както и от условията за децата и възрастните. Доволна съм от старанието, което се полага от служителите на дневните центрове. Видимо е, че те се трудят със сърце и приемат работата си като кауза, каза заместник-министър председателят.

 

По време на работното си посещение в Монтана Марияна Николова и министър Бисер Петков се срещнаха с кмета на града Златко Живков и областния управител Росен Белчев. Развитието на Северозападния регион е приоритет за мен. Затова първото ми официално посещение като заместник-министър председател е в Монтана, каза вицепремиерът Николова.

 

По време на срещите бяха обсъдени възможностите за подобряване на инфраструктурата и за привличане на повече инвестиции в региона. Акцент в разговора беше и състоянието на детските градини и училищата, както и развитието на местния пазар на труда с фокус върху преодоляването на недостига от кадри.

 

По повод наближаващите Коледни празници вицепремиерът Николова и министър Петков подариха компютри, предоставени със съдействието на "Виваком" и лакомства на децата и възрастните в посетените социални услуги, като им пожелаха много късмет и радост през Новата 2019-та година.

 
  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България