Архив от дата:

.


Кариерно изложение за българи ще се проведе в Мюнхен на 11 майКариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в Конферентия център Мюнхен (Konferenzzentrum München, Lazarettstraße 33, 80636 München) на 11-и май. Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика, сдружение “Български кариерен форум” и академично сдружение „Алеко“. Основната цел на инициативата е сънародниците ни, които учат, живеят и работят в Германия, да се срещнат с 35 водещи български работодатели и да получат информация за атрактивни възможности за кариерно развитие в България.

 

Сред изложителите на предстоящото събитие ще бъдат TESY, adesso, Allianz, brightive, C3i Solutions, Concentrix, Devexperts, Easy Consult, emerchantpay, EVN, FTS, ЗММ България, GemSeek Consulting, Hewlett Packard Enterprise, Kaufland, Kittner, Крайбург България ЕООД, ЛевИнс, Lidl, Loren Networks, Modis, nploy, Sensata Technologies, Sutherland, TELUS International Europe, Top Skills Recruitment, UpSkill, Visteon Electronics, VMware. Неправителствените организации ще бъдат представени от “Българска Чийвинг асоциация”, “Заедно в час” и “Лечение без граници”.

 

По време на изложението работодателите ще разкажат за своята дейност и ще запознаят аудиторията със свободните позиции, които предлагат. Посетителите на форума ще получат информация с възможностите за стартиране или продължаване на професионалната си реализация в България. В рамките на събитието заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще представи актуална информация за пазара на труда у нас, предимствата на трудовото и социалното ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в подкрепа на младите хора, работещи в България.

 

Посещението на изложението е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук: https://bgcareersfair.com/registration/#munich19. На сайта на събитието https://bgcareersfair.com/za-posetiteli/munich/ ще намерите информация за фирмите изложители, както и свободните позиции, предлагани от българския бизнес. Още за предстоящия кариерен форум може да научите и на Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/611399769376387/ и в Instagram: https://www.instagram.com/bgcareersfair_/

 

Спонсори на събитието са TESY, Trading 212 и Алианс Принт. Форумът се организира с подкрепата на Службата по трудови и социални въпроси в Посолството на България в Германия, Българската асоциация за управление на хора, Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ), “Заедно в час”, “Лечение без граници” и Мусала Софт.

 
  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България