Архив от дата:

.


Зам.-министър Петрова откри XIX Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“Заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова откри XIX Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“, който за поредна година се организира от КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ по случаи 1 юни – Международен ден на детето.
 
В изказването си Петрова изрази възхищение от организацията на тържеството и пожела на децата да са здрави и да си поставят високи цели, които да следват неуморно. Съпричастни сме с всеки Ваш успех. Нека днешният ден донесе на всички Ви много веселие и празнично настроение. От сърце Ви желая да бъдете много щастливи и да носите радост на своите семейства, допълни тя.
 
Детският етнофестивал е сред отличените български фестивали със Сертификат за европейско качество, получен от Европейската фестивална асоциация и тази година се провежда под патронажа на министърът на труда и социалната политика Бисер Петков. В събитието се включиха близо 2000 деца, 80 групи и 70 индивидуални изпълнители от 16 области и 38 населени места от България, както и 18 танцови групи от чужбина - Босна и Херцеговина, Грузия, Македония, Молдова, Сърбия и Турция.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България