Архив от дата:

.


Поздравление на министър Бисер Петков по случай Деня на дететоСкъпи деца,

 

Приемете моите искрени поздрави по случай вашия празник - Международният ден на детето – 1 юни! Този ден е официално обявен за международен ден за защита на децата през 1949 г. За първи път през следващата година той е честван в 51 страни по света. Днес това е най-слънчевият, най-веселият и жизнерадостен празник, посветен на децата.

 

От сърце ви желая да бъдете здрави и да имате безгрижно детство, изпълнено с много смях, игри и добри приятели.  Нека вашите усмивки непрекъснато греят на лицата ви. Носете радост на вашите родители и близки, защото вие сте най-свидното, което имаме - нашето бъдеще и нашата надежда. Не спирайте да изследвате света с присъщото ви любопитство и използвайте всеки ден да научите нещо ново. Играйте, спортувайте, учете прилежно и смело следвайте мечтите си.

 

На родителите пожелавам да бъдат все така отдадени, грижовни и всеотдайни, с търпение и мъдрост да възпитават децата и да ги даряват с много любов, топлина и радост. Убеден съм, че всички заедно с общи усилия можем да осигурим добър и щастлив живот за нашите деца. 

 

Уверявам ви, че Министерството на труда и социалната политика ще продължи да работи усилено за подкрепа на семействата с цел създаването на условия, в които децата да растат спокойни, уверени и щастливи.

 

Честит празник!
  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България