Архив от дата:

.


Международната организация на труда отбелязва 100-годишния си юбилейЗапочна 108-та сесия на Международната конференция на труда, която ще отбележи кулминацията на честванията по случай 100-годишнината на Международната организация на труда (МОТ) в Женева, Швейцария. 
 
Българската делегация в заседанието се ръководи от заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика и председател на Националния съвет за тристранно сътрудничество Марияна Николова. В нея ще участват министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и заместник-министър Зорница Русинова. 
 
По време на сесията ще бъде приет заключителен документ във връзка със 100-годишнината на МОТ, както и нов стандарт на организацията за премахване на насилието и тормоза в света на труда. По време на конференцията ще бъдат проведени и тематични дискусии и събития, посветени на бъдещето на труда.
 
Сред въпросите, които ще се обсъждат на форума в Женева, са създаването на международен стандарт за премахване на насилието и тормоза в света на труда, както и изготвяне на Заключителен документ  във  връзка със 100-годишнината на Организацията. Ще се проведат и тематични дискусии и събития, свързани с въпроса за „Бъдещето на труда“.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България