Архив от дата:

.


Информационна кампания помага на младежите от Русе да намерят работаИнформационната кампания на Министерството на труда и социалната политика за популяризиране на възможностите за заетост и обучение по инициативата Гаранция за младежта в България продължава на 21 април в Русе. Информационният ден ще се проведе от 11:00 часа в общинската пленарна зала в града.
 
 
Младежите ще могат да се информират за услугите за заетост, предоставяни от бюрата по труда, възможностите за професионално обучение в Българо-германския център за професионално обучение и за включване/връщане в образователната система. С информационни щандове ще участват представители на местния бизнес, професионални гимназии, национално представителните синдикални организации. За участие са поканени безработни младежи от Русе и от региона.
 
 
Целта на кампанията е да покаже на младежите колко е важно да са активни, как образованието и обучението помагат за намирането на желаната работа, какви са възможностите за това в района, в който живеят. Повишаването на осведомеността им ще ги мотивира да търсят по-активно работа или възможности за включване в обучение или образование.
 
 
Последният информационен ден от кампанията ще се проведе през май в Хасково.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2008 "Административно обслужване на физически и юридически лица"


© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България