Архив от дата:

.


Заместник-министър Димитрова: Необходима е комплексна политика за децата и семействата„Има необходимост от регламентиране и провеждане на комплексна политика за децата и семействата“. Това заяви заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова по време на дискусия на тема „Как работим за силните страни на децата“. Димитрова подчерта, че голямото предизвикателство е да бъде осигурена социална подкрепа, здравна грижа за децата и да бъдат удовлетворени образователните им потребности. 
 
„Апелът ми към общините, като доставчици на социални услуги, е да имат по-голямо доверие на неправителствените организации, които са натрупали експертиза и опит. Те са по-гъвкави и адекватни на променящата се ситуация и са важен партньор на местната и изпълнителната власт в подкрепата за реализиране на политиките за децата и семействата“, каза заместник-министър Димитрова. 
 
Тя призова неправителствените организации да се включат със свои предложения при общественото обсъждане на Концепцията на Закона за социалните услуги.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2008 "Административно обслужване на физически и юридически лица"


© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България