Архив от дата:

.


Министър Петков участва във връчването на Годишните награди за отговорен бизнес за 2018 г.Министърът на труда и социалната политика Бисер Петков участва в официалната церемония за връчване на Годишните награди за отговорен бизнес за 2018 г. Събитието се организира за 16-та поредна година от Българския форум на бизнес лидерите за отличаване на победителите в националния конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Целта на проявата е да насърчи компаниите с най-добри практики в полза на обществото, околната среда, образованието и човешкия капитал. В тазгодишното издание за призовете в шестте категории се състезаваха 111 проекта с кауза, подадени от 73 компании.
 
Министър Петков отличи победителите в категорията  „Инвеститор в човешки капитал и условия на труд“, в която бяха номинирани 13 проекта. Първа награда получи Хюлет Пакард Ентърпрайз за кампанията „Жените таланти в бизнеса – невероятната ТИ“. На второ място журито класира Нестле България с проекта „Нестле се нуждае от младите“. Третото място зае Кауфланд България за инициативата си „Кауфланд България в подкрепа на знанието“.
 
За мен е чест да връча наградите на финалистите в категорията  „Инвеститор в човешки капитал и условия на труд“. Искам да ви уверя, че Министерството на труда и социалната политика и правителството провеждат политики, насочени към инвестиране в човешкия капитал, което се изразява в повишаване на заплащането, подобряването условията на труд и повишаване на квалификацията, каза министър Петков по време на церемонията. 
 
Той поздрави финалистите в тазгодишното издание на Годишните награди за отговорен бизнес и благодари на всички работодатели, които оценяват значимостта на човешкия ресурс и инвестират в неговото развитие, като им пожела да продължават да го правят и занапред.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България