Архив от дата:

.


Министър Петков: С общи усилия можем да осигурим щастлив живот за нашите децаМинистърът на труда и социалната политика Бисер Петков участва в тържеството по повод Международния ден на детето 1 юни, организирано от Държавната агенция за закрила на детето. Събитието се проведе под патронажа на заместник-министър председателя Марияна Николова днес в София.


На всички деца пожелавам да бъдат здрави и да имат безгрижно детство, изпълнено с много добри приятели, каза министър Петков. На родителите пожелавам да бъдат все така отдадени, грижовни, да възпитават, подкрепят и помагат на децата да израснат истински личности и достойни българи. Вярвам, че заедно с общи усилия можем да осигурим добър и щастлив живот за нашите деца, каза министър Петков. Той връчи наградите в конкурса за плакат „Щастливи заедно“ в категорията „Аз и моето семейство“.

 

Нека днешният празник да е празник на радостта и самочувствието на нашите деца – че са обградени с любов и внимание, че успехът е техен спътник. Нека да е празник и на възрастните, че те имат какво да предадат на новото поколение. Нека да е празник на вярата, че ще живеем заедно в един мирен и проспериращ свят, каза вицепремиерът Марияна Николова.
 

По-късно през деня министър Петков участва в закриването на XIX-ия Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“, който се провежда под неговия патронаж. Събитието се организира от КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ в село Минерални бани. В тазгодишното издание на празника се включиха близо 2000 деца, 80 групи и 70 индивидуални изпълнители от 16 области и 38 населени места от България, както и 18 танцови групи от чужбина - Босна и Херцеговина, Грузия, Македония, Молдова, Сърбия и Турция.
  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България