Архив от дата:

.


Зам.-министър Петрова участва в откриването на инициативата „Ден на репродуктивното здраве“Заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова взе участие в откриването на ежегодната инициатива „Ден на репродуктивното здраве“, която тази година се проведе под мотото „С поглед към теб!“. 
 
За репродуктивните проблеми се говори все повече. Вече всеки шести човек в света среща трудности при зачеването на дете. За съжаление, България не прави изключение от тази статистика. У нас двойките с репродуктивни проблеми са над 250 хиляди. Проблемът е сериозен, особено на фона на непрекъснато влошаващата се демографска ситуация както у нас, така и в Европа, обясни заместник-социалният министър.
 
В изказването си д-р Петрова поздрави сдружение „Зачатие“ за активната работа по отношение на информирането, подпомагането и защитата правата на пациентите с репродуктивни проблеми и припомни, че днес вече е налице държавно финансиране за лечение на стерилитет чрез асистирани репродуктивни технологии. Тя пожела на всички, борещи се с проблема, здраве и вяра, за да сбъднат една от най-съкровените си мечти.  • Ипрати на приятел

EN ISO 9001:2015 "Административно обслужване на физически и юридически лица"ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2014 Официална страница на Министерството на труда и социалната политика на Република България